Сторінка 3 – Відгуки - PlantFusion, Collagen Beauty, комплекс із рослинними пептидами, полуничний лимонад, 180 г (6,35 унцій) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





iHerbCustomer
Срібло
Опубліковано 17.09.2023
168
4
0
4
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Корейська
Опубліковано 21.08.2023
122
0
0
6
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська
Опубліковано 24.07.2023
155
21
0
40
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська
Опубліковано 5.05.2023
1 141
0
0
58
Опубліковано 25.04.2023
36
0
1
4
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Китайська (спрощене письмо)

Чому різні пептиди можуть регулювати різні захворювання. Пептиди є найважливішими компонентами наших людських клітин, а органи в різних частинах людського тіла складаються з білків з різною структурою, тобто вони складаються з різних пептидів. У нашому людському організмі є понад 20 видів амінокислот, і кількість кожної амінокислоти дуже велика. Вони поєднуються одна з одною, утворюючи незліченну кількість видів пептидів, які відіграють різні ролі в організмі людини. Це також розумно що хвороби відіграють певну роль. Цикл самосекреції маломолекулярних пептидів в організмі людини (1), період інтенсивної секреції (до 25 років) (2), період недостатньої секреції (30~50 років) (3), період дефіцитної секреції (старше 50 років) (4), Фізіологічні характеристики пептидів у фазі припинення секреції Важливість пептидів полягає в регуляції фізіологічних функцій різних систем і клітин в організмі, активації відповідних ферментних систем в організмі. організму, сприяючи проникності проміжних метаболічних мембран або контролюючи транскрипцію ДНК або впливаючи на специфічний синтез білка, виробляють специфічні фізіологічні ефекти. Пептиди можуть синтезуватися клітинами і регулювати функціональну діяльність клітин. В організмі людини пептиди, як нейромедіатори, передають інформацію та опосередковано стимулюють секрецію кишкових рецепторних гормонів або ферментів, щоб вони відігравали фізіологічну роль: як транспортні засоби, вони транспортують різноманітні поживні речовини, вітаміни, біотин, кальцій та мікроелементи до різних клітин, органів і тканин людського тіла; як фізіологічний регулятор, він може повністю регулювати фізіологічні функції людського організму, посилювати та посилювати фізіологічну діяльність людського організму. Коли обмін речовин в організмі та зовнішні подразники виробляють занадто багато вільних радикалів, вільні радикали створюють біоплівки, руйнують життєві макромолекули, сприяють старінню організму та викликають пухлини та артеріосклероз. Пептиди можуть усувати вільні радикали та захищати клітинні молекули, такі як атріальні пептиди, які мають діуретичні функції та функції виділення сечі; тетрапептид гастрин може сильно сприяти секреції шлункової кислоти та має поживний і проліферативний вплив на слизову оболонку шлунка.

Опубліковано 11.09.2022
254
0
0
95
Опубліковано 23.05.2022
35
0
0
2